UURTJE ACTIEF

Een unieke vereniging voor mensen die sportief willen bewegen maar beperkt belastbaar zijn, om welke reden dan ook!

Wandelen

Elke week gaan we met een groep leden op maandagavond en/of donderdagmorgen een uurtje wandelen door en om Zevenbergen. De afstand ligt rond de 4 kilometer, zodat we op tijd weer terug zijn. Op dit moment is er een wandelgroep voor mensen met een rollator in oprichting. Informatie daarover kunt u aanvragen op info@uurtjeactief.nl. We dragen blauwe reflecterende hesjes voor de veiligheid met ons logo op de voor en achterzijde. En we hebben altijd een bezemwagen tot onze beschikking die we kunnen oproepen als één van de wandelaars problemen krijgt met lopen. Veiligheid bovenal!

Zie de kalender voor vertrektijden en startlocaties!

Verder Bericht

Vorige Bericht

2 Reacties

  1. Arlene Roodbol 7 juni 2022

    Wat een leuk initiatief! Ik wil graag trainen op woensdag avond . Moet ik mij aanmelden voor de training

    • uactief 7 augustus 2022

      Hallo Arlene, door omstandigheden een wel heel late reactie van mij. De website zal ik nog moeten bijwerken want de trainingstijd voor de woensdag is veranderd van de avond naar de late woensdagmiddag van 15:30 uur tot 16:30 uur. Natuurlijk ben je van harte welkom om het bij ons te proberen. En vragen staat vrij. Voor meer in formatie kun je ons mailen op uurtjeactief@gmail.com. Vriendelijke groet, Hetty van ‘t Hof

Laat een reactie achter

© 2024 UURTJE ACTIEF