UURTJE ACTIEF

Een unieke vereniging voor mensen die sportief willen bewegen maar beperkt belastbaar zijn, om welke reden dan ook!

Scootmobiel

Voor onze scootmobielers zetten wij in de koude maanden minstens éénmaal per maand een themaroute uit door en rond Zevenbergen. Als het weer lekker weer wordt gaan we er tweemaal per maand op uit. Een leuke tocht die ook uitdagende, voor iedereen uitvoerbare opdrachtjes kent en waarbij we afhankelijk van het thema als extraatje ook verrassende elementen inbrengen!
De Scootmobiel Toer start altijd bij het gemeentehuis en wordt om maandagmorgen vanaf 10:30 uur gereden. We eindigen met een gezamenlijk kopje koffie of thee tijdens een gezellig halfuurtje na de toer. Ons streven is ook de scootmobielleden lichte bewegingsoefeningen te laten doen die passen bij elk individu. Kijk in onze kalender voor de data!

Vorige Bericht

2 Reacties

  1. Bert Kommeren 19 september 2018

    ben 17 september voor het eerst mee geweest met de scotmobille clup en het waren er maar 4 mensen op de scotmobiel maar we zijn toch lekker weg geweest het was prachtig weer en een prachtige route ik zie nu al uit naar de volgende route.

    • uactief 12 oktober 2018 — Berichtauteur

      Kom je op 22 oktober weer gezellig meedoen, Bert? Wij vonden het ook heel gezellig dat je er was!

Laat een reactie achter

© 2020 UURTJE ACTIEF