SCOOTMOBIEL ACTIEF OP MAANDAGMORGEN

Voor onze Scootmobiel vrienden hebben wij (als het weer het toelaat) elke week (met uitzondering van augustus) een leuke tocht. Als we rijden is dat op maandag van 11:00 uur tot 12:00 uur. Start bij het Gemeentehuis.

WANDELEN OP MAANDAGAVOND

De start locatie van onze wandelgroep op de maandagavond is elke week bij de Watertoren (19:00 uur). U kunt als u met de fiets naar de start locatie komt, de fiets neerzetten bij de bushalte. En komt u met de auto dan kan deze aan de overkant staan langs de Galgenweg. De watertoren is een uitstekende locatie om door de omliggende wijken te wandelen. U komt op deze manier op plaatsen waar u normaal gesproken waarschijnlijk weinig komt. Loopt u met ons mee?

FIETSEN OP DINSDAGMIDDAG

Op veler verzoek hebben wij ook fietsen aan onze activiteitenlijst toegevoegd. We fietsen bij goede weersomstandigheden op dinsdagmiddag van 13:30 tot 15:00 uur. Via de speciale fietsapp houden we iedereen op de hoogte of we gaan rijden of niet. En hebt u geen smartphone dan bellen we u op! We verzamelen bij ons verenigingsbord op de parkeerplaats bij vv Virtus.

ROLLATOR WANDELEN OP WOENSDAGMIDDAG

Op woensdag wandelen we met mensen met een rollator. We wandelen vanaf de hoofdingang De 7 Schakels. De start is om 14:00 uur en we wandelen tot maximaal 15:00 uur. Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op via de email info@uurtjeactief.nl of bel 0624095240

TRAINEN OP WOENSDAGMIDDAG

De trainingen op de woensdag beginnen weer op 7 september 2022 om 15:30 uur tot 16:30 uur in de sportzaal van Fysiowave. Informatie kunt u opvragen via de mail info@uurtjeactief.nl of bel 0624095240

WANDELEN OP DONDERDAGMORGEN

Wij zijn ook actief op de donderdag. Elke week starten we om 10:30 uur bij de watertoren aan de Galgenweg. Dan lopen we maximaal een uur. 

 

U bent van harte welkom!