WANDELEN OP MAANDAGAVOND

De startlocatie van onze wandelgroep op de maandagavond is elke week bij de Watertoren (19:00 uur). U kunt als u met de fiets naar de startlocatie komt, de fiets neerzetten bij de bushalte. En komt u met de auto dan kan deze aan de overkant staan langs de Galgenweg. De watertoren is een uitstekende locatie om door de omliggende wijken te wandelen. U komt op deze manier op plaatsen waar u normaal gesproken waarschijnlijk weinig komt. Loopt u met ons mee?

WANDELEN OP DONDERDAG

Kent u ze al: de Huiskamer van Zevenbergen? Nee? Dan kunt u er nu mee kennis maken. Wij zijn vanaf begin april 2019 ook actief op de donderdag. In samenwerking met de Huiskamer van Zevenbergen loopt Uurtje Actief met een wandelgroep op de donderdag. Elke week starten we om 10 uur bij ‘t Trefpunt (voorheen de Kristal) aan de Kristallaan 25c te Zevenbergen. Dan lopen we maximaal een uur. We bouwen deze groep langzaam op, dus iedereen kan met ons mee doen. Bij terugkomst staan de mensen van de Huiskamer voor ons klaar en trakteren ons op een lekkere kop koffie of thee. Bij de Huiskamer kunt u aansluitend terecht van 11:00 uur tot 14:00 uur met allerlei vragen op elk gebied. Zij helpen u de weg te vinden in het doolhof van mogelijkheden en staan elke week voor u klaar.

WANDELEN OP VRIJDAG

Op vrijdag wandelen we een uurtje van 10:30 tot 11:30 uur. Vertrek vanaf het Gemeentehuis. Zowel voor beginners als voor mensen die een wat hoger tempo waarderen.

SCOOTMOBIEL ACTIEF TOER

Voor onze Scootmobiel vrienden hebben wij in de zomermaanden elke week een leuke tocht. We starten om 10:30 uur bij het Gemeentehuis. Op dit moment mogen we geen koffiedrinken in het clubhuis ivm de Coronacrisis maar zodra dat weer veilig is gaan we dat weer doen. Het lidmaatschap kost u € 12 per jaar.

Even bellen naar Hetty Boeters 0624095240 en het wordt voor u geregeld! U bent van harte welkom!

FIETSEN

In de zomermaanden trakteren wij onze leden met een extra activiteit. Fietsen op de dinsdagavond. We verzamelen om 18:45 uur bij het verenigingsbord op de parkeerplaats bij vv Virtus. We rijden ongeveer een uur in een bescheiden tempo, zodat iedereen mee kan doen. We passen de route aan  aan  de mogelijkheden van de deelnemers. Indien er belangstelling genoeg is kan er ook overdag gefietst worden. Neem dan contact op op tel.nr. 06 24095240. Indien u voor € 1 per maand lid wordt van onze vereniging mag u aan alle andere activiteiten van onze club voor niets meedoen.

VRIENDENLOTERIJ

Uurtje Actief is ook in geschreven bij de Vriendenloterij. Mocht u een lot hebben en onze vereniging een warm hart toedragen, geeft u dan onze vereniging op als begunstigde. De helft van uw inleg komt dan in onze clubkas terecht. U kunt dit doen door te bellen naar de Vriendenloterij 0900 – 300 1400 (normaal tarief) . U kunt het telefonisch regelen. Natuurlijk kunt u zich daar ook aanmelden als nieuwe deelnemer. Wij zijn u er dankbaar voor!