In verband met de Corona maatregelen zijn al onze activiteiten uitgesteld totdat het weer toegestaan wordt..

WANDELEN OP MAANDAGAVOND

De start locatie van onze wandelgroep op de maandagavond is elke week bij de Watertoren (19:00 uur). U kunt als u met de fiets naar de start locatie komt, de fiets neerzetten bij de bushalte. En komt u met de auto dan kan deze aan de overkant staan langs de Galgenweg. De watertoren is een uitstekende locatie om door de omliggende wijken te wandelen. U komt op deze manier op plaatsen waar u normaal gesproken waarschijnlijk weinig komt. Loopt u met ons mee?

WANDELEN OP DONDERDAG

Kent u ze al: de Huiskamer van Zevenbergen? Nee? Dan kunt u er nu mee kennis maken. Wij zijn vanaf begin april 2019 ook actief op de donderdag. In samenwerking met de Huiskamer van Zevenbergen loopt Uurtje Actief met een wandelgroep op de donderdag. Elke week starten we om 10 uur bij ‘t Trefpunt (voorheen de Kristal) aan de Kristallaan 25c te Zevenbergen. Dan lopen we maximaal een uur. We bouwen deze groep langzaam op, dus iedereen kan met ons mee doen. Bij terugkomst staan de mensen van de Huiskamer voor ons klaar en trakteren ons op een lekkere kop koffie of thee. Bij de Huiskamer kunt u aansluitend terecht van 11:00 uur tot 14:00 uur met allerlei vragen op elk gebied. Zij helpen u de weg te vinden in het doolhof van mogelijkheden en staan elke week voor u klaar.

ROLLATOR WANDELEN OP VRIJDAG

Op vrijdag zijn we voornemens te gaan wandelen met mensen met een rollator. We wandelen vanaf De Westhoek en vanaf De 7 Schakels gezamenlijk . Het is het plan om tussen 13:00 uur en 15:00 uur de twee groepen te begeleiden. Nadere informatie volgt. Wilt u nu al wat meer weten, neem dan gerust contact met ons op via de email info@uurtjeactief.nl

SCOOTMOBIEL ACTIEF TOER

Voor onze Scootmobiel vrienden hebben wij in de zomermaanden elke week een leuke tocht. Nu de herfst haar entree heeft gemaakt wordt er persoonlijk met de deelnemers overlegd of de toer doorgaat. Als we rijden is dat op maandag van 10:30 uur tot 11:30 uur. Start bij het Gemeentehuis.

U bent van harte welkom!

FIETSEN

Op veler verzoek hebben wij ook fietsen aan onze activiteitenlijst toegevoegd. We fietsen bij goede weersomstandigheden op dinsdagmiddag van 13:30 tot 15:00 uur. Via de speciale fietsapp houden we iedereen op de hoogte of we gaan rijden of niet. En hebt u geen smartphone dan bellen we u op! We verzamelen bij ons verenigingsbord op de parkeerplaats bij vv Virtus.

VRIENDENLOTERIJ

Uurtje Actief is ook in geschreven bij de Vriendenloterij. Mocht u een lot hebben en onze vereniging een warm hart toedragen, geeft u dan onze vereniging op als begunstigde. De helft van uw inleg komt dan in onze clubkas terecht. U kunt dit doen door te bellen naar de Vriendenloterij 0900 – 300 1400 (normaal tarief) . U kunt het telefonisch regelen. Natuurlijk kunt u zich daar ook aanmelden als nieuwe deelnemer. Wij zijn u er dankbaar voor!