WANDELEN OP MAANDAGAVOND

De startlocatie van onze wandelgroep op de maandagavond is elke week bij de Watertoren. U kunt als u met de fiets naar de startlocatie komt, de fiets neerzetten bij de bushalte. En komt u met de auto dan kan deze aan de overkant staan langs de Galgenweg. De watertoren is een uitstekende locatie om door de omliggende wijken te wandelen. U komt op deze manier op plaatsen waar u normaal gesproken waarschijnlijk weinig komt. Loopt u met ons mee?

UURTJE ACTIEF SAMEN MET DE HUISKAMER 

WANDELEN OP DONDERDAG

Kent u ze al: de Huiskamer van Zevenbergen? Nee? Dan kunt u er nu mee kennis maken. Wij zijn vanaf begin april 2019 ook actief op de donderdag. In samenwerking met de Huiskamer van Zevenbergen loopt Uurtje Actief met een wandelgroep op de donderdag. Elke week starten we om 10 uur bij ‘t Trefpunt (voorheen de Kristal) aan de Kristallaan 25c te Zevenbergen. Dan lopen we maximaal een uur. We bouwen deze groep langzaam op, dus iedereen kan met ons mee doen. Bij terugkomst staan de mensen van de Huiskamer voor ons klaar en trakteren ons op een lekkere kop koffie of thee. Bij de Huiskamer kunt u aansluitend terecht van 11:00 uur tot 14:00 uur met allerlei vragen op elk gebied. Zij helpen u de weg te vinden in het doolhof van mogelijkheden en staan elke week voor u klaar.

SCOOTMOBIEL ACTIEF TOER

Voor onze Scootmobiel vrienden hebben wij op maandag 18 november en maandag 2 december 2019 weer een leuke tocht. We starten om 10:30 uur bij het Gemeentehuis. Na afloop drinken we gezellig een kop koffie/thee in het clubhuis. Kijk ook even in onze kalender.

In het nieuwe jaar gaan we deze tochten vaker rijden. Bent u ook geïnteresseerd? U kunt lid worden van onze scootmobielafdeling van onze vereniging voor maar € 1 per maand. In de zomermaanden rijden we elke twee weken een tocht.

Even bellen naar Hetty Boeters 0624095240 en het wordt voor u geregeld! U bent van harte welkom!

OVERDAG WANDELEN

U kunt bij ons op donderdagochtend en/of  vrijdagochtend wandelen. De donderdag zoals hierboven vermeld van 10 tot 11 uur. Start bij ‘t Trefpunt (Kristal). Op vrijdag wandelen we van 10:30 uur tot 11:30 uur. Start bij het Gemeentehuis. U hoef niets extra’s te betalen als u op meerdere dagen met ons meeloopt. De contributie blijft € 1 per maand!

VRIENDENLOTERIJ

Uurtje Actief is ook in geschreven bij de Vriendenloterij. Mocht u een lot hebben en onze vereniging een warm hart toedragen, geeft u dan onze vereniging op als begunstigde. De helft van uw inleg komt dan in onze clubkas terecht. U kunt dit doen door te bellen naar de Vriendenloterij 0900 – 300 1400 (normaal tarief) . U kunt het telefonisch regelen. Natuurlijk kunt u zich daar ook aanmelden als nieuwe deelnemer. Wij zijn u er dankbaar voor!